Lasikoristeita sisustukseen Laihialta

Marja-lasi valmistaa lasikoristeita ja lasitaidetta käsityönä Laihialla. Pirteät tontut, suloiset enkelit, kauniit kukat ja jännittävät lasilautaset sekä monet muut ihanat lasiesineet syntyvät perinteisen maatalon kellaripajassa. Vain taivas on rajana lasitöiden suunnittelussa! 

Käsityöpajassamme on myös esittelytila, jonne toivotamme kaikki töistämme kiinnostuneet saapumaan vierailulle. Mikäli kiinnostuit tuotteistamme, voit tilata ne meiltä sivujemme kautta tai tulla galleriaamme ostoksille. Ilmoitathan meille etukäteen tulostasi ottamalla meihin yhteyttä!

Yhteydenottoon
Käsintehty lasi verkkolautanen

Verkkolautaset

Kuuluisimmat tuotteemme, verkkolautaset, sopivat hyvin katelautaseksi, hedelmävadiksi ja koriste-esineeksi. Verkon voi kiinnittää myös seinäkoristeeksi. Koko 30 x 30 x 30 cm. Verkkolautasten valmistaminen onnistuu eri väreissä.

Käsintehty lasi ylioppilas lautanen

Lautaset ja taulut

Valmistamamme lautaset ja taulut sopivat sekä pöydälle että seinälle. Löydät meiltä lukuisia vaihtoehtoja eri väreissä ja teemoissa. 

Yksi suosituimmista malleistamme on valkoinen Ylioppilaslautanen, jonka reunassa on pieni ruusu ja ylioppilaslakki.

Käsintehdyt lasi ikkunakoristeet

Ikkunakoristeet ja riipukset

Erilaiset ikkunakoristeet ja riipukset ovat viehättävä lahja läheiselle tai työkaverille. Valmistamiamme aiheita ovat muun muassa lumihiutaleet, jääkukat, tontut ja pöllöt.

Käsintehdyt lasi pöytäkoristeet pöydällä

Pöytäkoristeet

Lasiset pöytäkoristeet ovat samaan aikaan kauniita ja käytännöllisiä. Valmistamme kellaripajassamme muun muassa kukkaruukkuja, kynttilätelineitä, lampetteja sekä pulloista tehtyjä koriste-esineitä.

Mittatilaustyöt

Valmiiden mallien lisäksi teemme asiakkaillemme mittatilaustyönä erilaisia lasikoristeita ja lasisia käyttöesineitä. Voit ehdottaa meille omaa ideaasi tai näyttää meille suunnitelman, niin arvioimme, miten voimme toteuttaa työn sinulle. 

Mikäli haluat kysyä lisää mittatilaustöistämme, ota yhteyttä ja kerro meille, millaisen lasiesineen haluaisit meidän toteuttavan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tervetuloa käymään!

Lasipajamme sijaitsee Laihialla Potilassa ja toivotamme kaikki töistämme kiinnostuneet tervetulleiksi vierailemaan luonamme. Ilmoitathan etukäteen saapumisestasi. Meille on mahdollista myös tulla kurssille tekemään oma lasitaideteos. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystietoihimme